Vinst i premiären, ÖBS – Söråker 7-3

ÖBS herrar tog idag emot Söråkers IF på hemmaplan i premiären av division 1 övre Norrland. Emil Ihren blev premiärmålskytt i den 8e minuten och efter det är ÖBS i förarsätet målmässigt matchen igenom. Lite nerv en stund i matchen när Söråker reducerar två gånger om i den andra halvleken. ÖBS svarar dock omgående och kan rinna ifrån i slutet av matchen till klara 7-3. Av matchens totala 10 mål så kom 6 av dessa på fasta situationer. ÖBS hade bland annat 3 straffar varav 2 resulterade i mål. Sammanfattningsvis så var det en väl genomförd premiärmatch av ÖBS. Alltid skönt med en vinst i premiären och även trevligt att se hur laget långa stunder håller sig till den tänkta spelidé som finns. Nästa match för ÖBS är den 16/11 borta mot Umedalens IF.

ÖBS-SIF 7-3 (3-1)

Matchrapport:

På länken nedanför kan du se matchen i repris via AETV.se. En matchbiljett kostar 79kr. Det går också bra att köpa ett säsongskort till alla ÖBS hemmamatcher för endast 299kr.