Erik Molin om säsongen

Tränaren Eric Molin har delat med sig av sina tankar angående denna säsong. Han delar bland annat med sig om hur han ser på  nyförvärven man plockat in under sommaren.
Ni kan läsa allt han har att säga nedan. 
 

 Truppen

Vi har i år en stor trupp på 22 man, vilket har gett oss en välbehövlig konkurrenssituation i A-laget. Laget har inför detta år förstärkts utav;
– Karl Högberg är lagets nyblivna lagkapten och som håller allsvensk nivå med sin näsa för målet och vilja att vinna.
– Simon Ehrström en riktig lirare med ett grymt spelsinne. Är tänkt att styra och ställa på mittfältet.
– Lucas Engholm otroligt fin skridskoåkare och välslipad bandyspelare efter sina år i Edsbyn.
– Lucaz Söderberg får väl ändå räknas som ett nyförvärv inför detta år då han endast spelade en match innan benbrottet ifjol. Lucaz spelar alltid med hjärta och enorm vilja. Ett kraftpaket i laget.
– Zack Wynne har ruggiga reflexer och väldigt rörlig och bidrar till en ännu hårdare konkurrens om målvaktsplatsen.
 
Spelidé
Vår spelidé som bygger på delaktighet började ta form redan förra året och det är någonting vi fortsatt bygga vidare på. Ett ledande nyckelord är att vi måste VÅGA spela bandy även om det innebär att vi kommer göra misstag, på så vis utvecklas vi. På försäsongen har vi presterat med varierat resultat och eftersom det är många nya spelare som ska komma in i laget och finna sina roller är det helt naturligt. ÖBS som lag ska stå för en attraktiv bandy där vi har kommandot i matcherna.
 
Målsättning
Laget målsättning inför året är att komma högre upp än förra året (3e plats förra året). För att kunna uppnå den målsättningen vi satt i år kommer det krävas ett stort engagemang och drivkraft av spelarna. Serien kommer bjuda på hårt motstånd vilket vi såg prov på förra året med många jämna matcher. Känslan är att vi i ÖBS har nått riktigt spännande på gång och jag hoppas publiksiffran blir hög i år. Hoppas vi ses i vinter!
 
Detta sa Erik Molin innan matchen mot Söråker föregående helg.
 
Till helgen är det dags för match igen, första bortamatchen för denna säsong mot Umeå IF. Matchen spelas 14:00 på lördag.