Intervju med Karl Rimér-Högberg

Vi fortsätter vår serie med spelarintervjuer. Näst på tur, lagkapten Karl Rimér-Högberg.
Kan du beskriva tankarna som gick i ditt huvud mellan slutsignalen i er match och innan ni fick slutresultatet från Karlsborgs match?

Jag kände en väldig stolthet över den styrka och det fina bandyspelet som vi visat upp under grundserien redan innan resultatet kom in, och kände att vi verkligen förtjänade att få fortsätta säsongen med playoff där vi kan fortsätta resan tillsammans! Men det är klart att det var ett par nervösa minuter innan vi fick beskedet!

Vad tror du att du som lagkapten kan bidra med både på planen och på sidan av inför playoff matcherna, i och med din tidigare erfarenhet från både kvalspel och Allsvenskan?

Jag ska göra mitt yttersta för att bidra med ett lugn och se till att alla verkligen passar på att njuta av den häftiga upplevelsen som ett playoff medför!

 Är det alltid lika stort att få vinna serien och kvala eller känner det extra speciellt nu att få göra det med moderklubben?

 Att spela kvalspel är alltid en mäktig upplevelse då det är något som man jobbat hårt för under en hel säsong, men att nu kunna få göra det med moderklubben är såklart en extra härlig känsla! Jag tror stenhårt på att vi har goda chanser att prestera fina resultat de kommande veckorna!

 
Det går även att läsa mer i ÖP om vad vår lagkapten hade att säga direkt efter slutsignalen av matchen mot Selånger. Den sidan hittar du här
Ikväll fortsätter vi med ytterligare en spelarintervju. Vem det är får ni veta först då, en ledtråd är att han bär samma efternamn som flera andra ÖBS spelare gjort genom åren.