Intervju med Emil Ihrén

Serien av spelarintervjuer fortsätter med Östersundssonen Emil Ihrén.

Kan du beskriva tankarna som gick i ditt huvud mellan slutsignalen i er match till det att ni fick reda slutresultatet från Karlsborgs match?

När jag fick höra att det stod 3-3 i matchen i norr och att det återstod ca 20min så byggdes en rejäl spänning upp. En väntan som kändes väldigt lång och en lättnad när slutsignalen gick i Karlsborg.

Du har erfarenhet från Allsvenskan, Tror du att dom erfarenheterna kommer vara en fördel inför stundande playoff?

 Jag vet inte hur de erfarenheterna kommer vara till fördel under kommande matcher, men på något sätt så kommer det säkert att hjälpa mig då det är en del av min utveckling som bandyspelare. Jag har haft tre väldigt bra säsonger i ÖBS efter att jag spelade i allsvenskan som har utvecklat mig ännu mer.

Vad krävs av ÖBS för att ni ska gå vinnade ur matcherna mot Västanfors? 

Att vi fortsätter med det fina spel som vi haft i grundserien. Fortsätta med den delaktighet och det slit vi gör för varandra ute på planen. Om vi följer vår matchplan och fortsätter att våga så vet jag att vi får fortsätta säsongen även efter helgen.

 Slutligen, hur känns det att få vinna serien med ÖBS? För dig som tillbringat hela ungdomstiden i klubben.

Känslan som spreds i kroppen när det stod klart att vi vinner serien är obeskrivlig, jag får nästan rysningar när jag tänker tillbaka till stunden. Det är en otrolig glädje och stolthet som jag får dela med resten av grabbarna. Det är stort!!! Det är första gången jag får vara med och vinna serien. Att få göra det med moderklubben ÖBS är helt fantastiskt, det värmer i hjärtat.

 
En till spelarintervju återstår. Även denna gång håller vi på vem det är, ledtråden ni får är att det är en bollstoppande spelare.