En tillbaka blick

Svenska Spel Cup i Söråker.
Om killarna inte var på tårna idag (P15-Liljans SK)IMG_0006Var det motsatsen i de 2 första matcherna i lördags.Första matchen spelades mot Gästrikland/Hälsingland(de bästa spelarna från klubbarna Sandviken, Broberg, Edsbyn, Bollnäs och Ljusdal.)
Efter fredagens uttagning till landslaget i P15 visade det sig att detta lag fick med 5 spelare i landslaget(vi blev utan)Killarna lyckades nästa besegra dem, kvitteringen ramlade in med endast 1,14 kvar av ordinarie tid. Det blev 3-3 efter en heltsuverän insats av alla, ingen nämnd och ingen glömd.
I match 2 ställdes vi mot Norbotten som besegrat Ångermanland/Medelpad lätt i första matchen.Första 20 minuterna är vi inte riktigt med, Norrboten hinner göra 4-0 innan killarna vaknar. Fr o m att Oliver gör ett viljemål till 1-4 är matchen vår och på övertid i andra halvlek lyckas Erik sätta 4-4. Återigen en halvlek där killarna överträffade sig själva och faktiskt sett till chanser borde gjort minst 1 mål till.
Inför sista omgången var förutsättningarna klara, G(Hälsingland- Norrbotten måste spela oavgjort för attvi med vinst mot Ångermanland skulle ha chansen att vinna gruppen. Norbotten tog snabbt ledningen med2-0 och började sedan slå ifrån sig. I mitten av andra halvlek stod det 2-2 och vi var fortfarande med.Till slut avgör G/Hälsingland med 3 mål till och är därmed klara gruppsegrar innan vår match spelats.
Sista matchen mot Ångermanland vinner vi med 11-3 efter 8-0 redan efter 20 minuter. En hel drös målgörarei vårt lag vilket är roligt trots att matchen i det läget inte gällde mer än vem som skulle bli två i gruppen.Vi blir som obesegrat lag utslaget som tvåa, att det till slut endast var 1 mål som avgjorde i match 1 kändeslite surt men det var ändå en enormt stark prestation och något att verkligen ta med sig framöver.Att se att vi är lika bra som ett lag som får med så många spelare i landslaget är en framgång för killarna.
Ledarna genom Erik(som nu är lite bättre i axeln och kan skriva)