DAMSEGER EFTER MYCKET MÖDA OCH STORT BESVÄR!

Söndagens hemmamatch mot Falu BS/SAIK slutade till sist med en säker 4-2 seger men den satt hårt inne. I första halvlek visade ÖBS damer inte någon större energi vilket ledde till att Falu/SAIK överraskande och enkelt tog en 0-2 ledning efter två ÖBS-misstag. Skönt då att att Anna-Sara Carlsson reducerade till 1-2 i den 23 min på hörna. Detta tände ändå inte ÖBS-damerna och Falun kostade också på sig att missa en straff i första halvlek efter att Sofia Ihrén avvärjde en klar Faluchans. Bättre fart i andra men utan att det resulterade i ÖBS-mål förrän straffläget i 73 min då Emma Bäckström påpassligt drog in stolpreturen på Ida Salomonsson straffskott, 2-2. Nu äntligen blev det IMG_1814fart på ÖBS tjejerna som verkligen pressade och jagade boll vilket lönade sig då Sofia Ihrén gjorde 3-2 och Emma Bäckström spikade igen kistan med sitt 4-2 mål!