UTMÄRKELSER 2018/2019

I lördags på bandygalan satte ÖBS punkt för den här säsongen. I samband med galan delades årets utmärkelser ut.
Årets Herrsenior: Eric Molin. Genom sin spelskicklighet, kunskap och vilja att lära ut till övriga spelare så har han under säsongen varit en bidragande faktor till A-laget utveckling denna säsong. Sitt sätt att spela, tala om och beskriva bandy har tagit herrlaget till ytterligare en nivå.
Årets Ledare: P-O Henriksson. PO har varit med på bandykul och skridskokul, tränat u03-06, kört igång nya laget u10 och varit drivande i flera projekt. PO har nog mer tid på arenan än vad han har hemma i Lit och ställer alltid upp för ungdomar som vill spela bandy i Östersund.
Årets Eldsjäl: Marie Timrén. En sann eldsjäl som har varit drivande i vårt café. Oavsett om det är skridskokul på en måndag, match för herrarna en lördag, eller sammandrag för ett ungdomslagen en söndag så ställer hon alltid upp och man möts alltid av ett leende i uppe i Cafét.
Årets Herrjunior: Pelle Hoversjö har verkligen visat att han vill satsa på bandyn. Har tränat idogt och med full entusiasm både med a-laget som ungdomslaget. Gjort bra insatser då han fått chansen att spela match i herrlaget. En mycket trevlig kille med rätt attityd som vi önskar all lycka på bandygymnasiet i Edsbyn.
Årets Pojkspelare: Viktor Timrén. För stort engagemang i sitt eget lag samt för föreningen i stort. Är i princip alltid på Arenan när det vankas bandy, oavsett om det är egen träning, bandykul eller A-lagsmatch.
Grattis till er!