Storseger mot Söråker

Igår spelade ÖBS herrar hemma mot Söråkers IF i division 1 övre norrland. ÖBS rivstartade matchen och hade en 2-0 ledning efter 3 minuters spel signerat Filip Grinde x 2. Därefter drog ett rejält snöfall in över Staaren Savka vilket gjorde det extremt svårspelat. 42 minuter med lyrbandy blev kontentan av det.
Desto bättre väder i den andra halvleken och ÖBS kunde rinna ifrån till en klar 10-1 seger. ÖBS kontrollerade matchen på ett bra sätt och hela 8 olika målskyttar noterades för ÖBS räkning innan domare Ulf Widmark blåste av matchen.
Nästa match spelas nu på lördag kl 14 när tabelltrean Haparanda kommer på besök. Även det en viktig match och vi hoppas förstås på storpublik!