Inför Östersunds BS – Söråkers IF

Decenniets första hemmamatch. ÖBS går in till matchen som serieledare efter förra helgens seger mot Haparanda. Efter segern mot Haparanda så bröts segersviten när man förlorade mot Karlsborg och nu skiljer det endast en poäng mellan tre lag i tabellen. Söråker ligger för närvarande på en femte plats i tabellen.
ÖBS har hittills inte tappat en enda poäng på hemmaplan denna säsong, man har bland annat vunnit mot helgens motståndare Söråker i seriepremiären. Även Karlsborg och Selånger har besegrats.
 
Tidigare möten 
Helgens match blir det tredje och sista mötet mellan lagen denna säsong. De två tidigare matcherna slutade båda i seger för ÖBS, 7-3 och 7-2 blev slutresultaten i de matcherna.
 
Vi hoppas såklart på att det höga publik antalet fortsätter. Vi har på årets tre hemmamatcher ett publiksnitt på 141 per match, det är högsta av alla lag i vår serie. Så kom till Östersund arena på lördag klockan 13:00. Hjälp oss göra publiksnittet ännu högre men framförallt för att hjälpa oss ta ännu en hemmaseger.
Om man inte har möjlighet att ta sig till matchen så kan man se matchen på AETV som sänder samtliga av våra hemmamatcher. Länk till matchen hittar ni här
Det går även att följa matchen på Elitrapport