Säsongens första nyförvärv!

Vi har nöjet att presentera Albert Tynell som precis skrivit på ett rykande färskt kontrakt för kommande säsong (kontraktet är 1+1 år).

Albert går för tillfället sista året på bandygymnasiet i Falun (Hagströmska) och har spelat senaste åren i Falu BS ungdomslag som både halv och mittfältare. Albert beskrivs som en lurig spelare med rejäla lungor. Det ska bli rejält spännande att se vad Albert kan prestera i ÖBS kommande säsong.

Så här säger Albert själv om sitt beslut att flytta till Östersund;
Jag tycker ÖBS verkar vara en väldigt bra och seriös förening som vill ta nästa kliv.
Redan från början när jag blev kontaktat så kändes det väldigt intressant och efter att jag var till Östersund och besökte föreningen så kändes det självklart att hoppa på denna resa.

Mina egna målsättningar med kommande säsong är att jag ska spela så bra som möjligt och bidra med det jag kan och hoppas på att det räcker långt.

Såhär säger ÖBS sportchef Eric Molin om nyförvärvet:
Albert är en ung och talangfull spelare som har fått en bra bandyfostran i Falu BS och som kommer utvecklas ytterligare i vårt lag kommande säsong. Alberts profil är precis det vi som förening söker efter; en ung, utvecklingsbar och träningsvillig spelare och som dessutom är en positiv person som jag tror kommer passa bra in i föreningen och vårt seniorlag.

Alberts flytt till Östersund är planerad till augusti.

Varmt välkommen till ÖBS-familjen.