ÖBS andra nyförvärv!

Vi välkomnar Dennis Norberg Endom till Östersund.

Dennis är en kille med rötterna i Stockholm och Hammarby IF som moderklubb. Trots sin unga ålder (25 år) har Dennis hunnit med att spela i klubbar som; Hammarby, AIK, Djurgården, Gustavsberg, Tellus, GT/76 och Tjust de senaste två säsongerna.

Så här säger Dennis själv om att spela med ÖBS kommande säsong:
-Första kontakten hade jag med Eric för tre år sedan och det var smickrande att de hörde av sig och visade intresse för mig. Tyvärr har det inte varit rätt läge att flytta upp men när möjligheten presenterade sig igen, åkte jag och träffade delar av laget samt bekantade mig med staden. Efteråt kändes det som ett lätt beslut att välja ÖBS inför kommande säsong. En anledning till att jag väljer att flytta upp är gemenskapen i gruppen, där jag direkt kände mig som en del i laget. Jag tycker även klubben och jag delar vision med att vilja framåt, sträva mot större framgångar och göra allt på en proffsig och seriös nivå, från träningar till matcher och allt vad det innebär.

-Jag har dessutom släkt ifrån Östersund som gör det extra speciellt att komma hit. Ett av mina mål är att återigen ta nästa kliv i min utveckling. Att hjälpa laget till en framgångsrik säsong med erfarenhet från tidigare klubbar blir också viktigt, att visa upp en seriös och proffsighet både på planen och utanför. Att vara en bra bandyspelare men en ännu bättre människa utanför.

-Att representera ÖBS på planen ska bli spännande och är något jag ser framemot.

ÖBS sportchef Eric Molin om Dennis:
-Dennis fick jag via kontakter i Stockholm kontakt med för några år sedan och jag har bara hört bra saker om hans målvaktsspel. Vi har haft löpande kontakt genom åren och därför känns det extra roligt att övergången nu äntligen blir av. Med Dennis i laget ökar vi konkurrensen ytterligare på målvaktssidan och det ska bli spännande att se alla våra duktiga målvakter slåss om speltid i år. Dennis erfarenheter, 10 matcher i Elitserien med Tellus samt 20 matcher i Allsvenskan med Gustavsberg är något vi kommer ha stor nytta av under säsongen.

Dennis flyttar upp till Östersund i augusti. Varmt välkommen till ÖBS.