Rysare i Kalix

Matchen mot Karlsborg blev riktig rysare med frejdig och trevlig bandy.
Första 20 minuterna duggar målchanserna tätt åt båda hållen. ÖBS har stolpträff och missade frilägen. Karlsborg satte däremot sina chanser och kan gå till halvtidsvila med 3-0 i ryggen.
ÖBS går ut med en jäkla inställning och fortsätter spela fin, varierande bandy där många deltar och det ger resultat. Reducering till 3-1 kommer när Alfred Skyttner bryter igenom och Erik Nilsen fiskar upp en målvaktsretur i 61a minuten.
Karlsborg svarar snabbt och utökar ledningen 4-1 strax efteråt.
ÖBS tar timeout och pumpas med energi. 6 minuter efter timeouten står det 4-3 på matchklockan och det följs upp av 20 minuters nagelbitare. Men Karlsborg lyckas reda ut det hela och vinner med 4-3 trots utvisningar och press från de orangeklädda.
En mycket fin insats av ÖBS mot ett duktigt Karlsborg som kommer att vara med och kriga i toppen iår.
Vi tar med oss mycket från den här matchen och börjar redan nu ladda inför bortamatch mot fjolårets seriesegrare Söråker nästa helg.
Tyvärr fick vi ytterligare en misstänk långtidsskada på Robin Nilsson som i första halvlek olyckligt skadar fotleden i en närkamp. Röntgen väntar hemma i Östersund.
Mål ÖBS: Alfred Skyttner, Erik Nilsen, Oliver Nilsson