Positiva vindar blåser i ÖBS

Isarna må vara borta, skridskorna ställda på sommarvila och gräsklipparen framrullad, men i ÖBS har ingen tid att vila. Samtidigt som våra lag kämpar på för fullt för att stärka sina fysiska förmågor inför den kommande bandysäsongen, så har det även påbörjats ett hårt jobb bakom kulisserna i ÖBS.

Som ni vet så har Pontus Magnusson blivit invald som tillförordnad ordförande, en välkommen förstärkning, om än en tillfällig sådan. I veckan har man fastställt verksamhetsansvariga för olika områden i föreningen samt förtydligat kravbilden och ansvarsområden, något som kommer ge föreningen i stort ett uppsving. Man har även identifierat de olika utmaningar vi kommer ställas inför kommande säsong och vilka åtgärder som kan tas till för att tackla dessa utmaningar på bästa sätt. Utåt sett kommer det mest märkbara vara att det tagits fram en tydligare mediepolicy samt en grafisk profil, något ni kan få en försmak av från bilden ovan. Under kommande säsong så kommer det även att läggas ut före- och efterrapporter här på hemsidan, så håll utkik!

Några rader från vår Magnusson själv:
-Arbetet har redan startat för kommande säsong och det känns väldigt kul att det är så många drivna inom organisationen som vill arbeta för ÖBS. De viktigaste pusselbitarna är att sätta organisationen samt tydliggöra ansvarsområdena. Vi har nu tydliggjort krav, mål och aktiviteter som vi börjat jobba med, och det tycker jag känns väldigt bra. Vi har ett riktigt bra team i ÖBS och det ska vi se till att dra nytta av nu. Det mest spännande för er följare är att vi arbetat fram en grafisk profil och ny struktur gällande media. Det kommer att ge er intressant läsning oftare om ÖBS.