Poolspel för U09/10

ÖBS U09/10 har vi varit på turné för andra gången i år. 7 ungar som samlades kl 06.50 på arenan för att åka buss tillsammans med U06/08 gänget till Sundsvall. Alla i tid som det brukar vara och vi kom iväg två minuter före avsatt tid. Ju längre österut vi kom desto varmare blev det. Plus 5 grader och regn när vi kom fram. Vi blev ändå positivt överraskade av att isen var torr om än något sträv för bollen.
Tre matcher blev det mot två Söråkerlag och ett Selånger lag. Vi spelade riktigt bra med många passningar och fina avslut. Varje gång vi började ”fuska” med grunderna vi lärt oss behövdes bara en påminnelse och sen var vi tillbaka i vårt fina spel. Arrangemanget var mycket bra med bra mat på restaurangen och ett schema som följdes utan problem.
Hemvägen var lika enkel som nedresan. Båda lagen skötte sig exemplariskt. Helt enkelt en mycket bra bandy dag i Selånger.
Vi kan så här i efterhand konstatera att vi gjort stora framsteg som bandylag och de ungar vi har i laget fungerar jättebra tillsammans. Och viktigast av allt, ungarna tyckte det var superkul!