Östersunds BS – Umedalens IF

Ny helg, ny hemmamatch och nytt motstånd. Umedalens IF står för motståndet för andra gången denna säsong. Ett revanschsuget ÖBS kommer till matchen efter att endast fått en poäng i senaste matchen mellan lagen och framförallt från förra helgens poängtapp mot Haparanda.

Många kanske skulle påstå att man bör vara nöjd med ett poäng mot Haparanda efter att man hämtat upp ett 2-4 underläge, men i spelartruppen så vill man vinna alla matcher och man är inte nöjd om man inte fått med sig alla poäng när slutsignalen går.
Eftersom vårt publikstöd varit så stort i år så passade vi på att fråga målvakten och ordförande Pontus Magnusson om just detta.
“Vi leder publikligan i år, hur känner du som ordförande för föreningen över detta?”

-Det är jättekul att intresset för bandyn blivit högre och att fler kommer och tittar på matcherna. Det är något vi aktivt jobbat med senaste åren och det är kul att det ger resultat. Att vi spelar en fin och offensiv bandy bidrar så klart också.
 ´
Vi är obesegrade på hemmaplan, tror du publikstödet är anledningen till detta?”
Det tror jag! Vi har varit illa ute ett par matcher på hemmaplan men grabbarna får nog extra energi och vill visa upp hur bra bandy vi kan spela för hemmapubliken.

Tidigare möten
Lagens ställdes mot varandra i mitten av november, den matchen slutade 1-1 och spelades i Umeå. Målet för ÖBS gjordes av Oliver Nilsson.
Matchen spelas 15:00 på lördag.
Matchen sänds som vanligt på AETV och kan även följas på elitrapport.