ÖBS Herr – Djurgårdens IF

Lagen fick dela på två poäng efter match där snön satte sin prägel på matchen.
Innan match meddelande domarna att matchen skulle spela i 3×30 minuter pga snöfallet.

Något vidare bandyspel var det ont om denna dag. Istället var det hårt slit och kamp som publiken bjöds på denna match.
Den första 30 minuters perioden präglas av långa lyft och dueller och i periodens sista minut tar Djurgården ledningen.
Till den andra perioden steppar ÖBS upp men lyckas till en början inte få hål på Djurgårdens målvakt utan det är istället bortalaget som utökar sin ledning till 2-0 i den 45 matchminuten.

Det dröjer inte länge, utan knappa minuten senare reducerar ÖBS genom Simon Borg.
Resultatet håller sedan i sig resten av perioden.
Minuterna tickar sedan vidare och det verkar inte som att ÖBS ska lyckas hitta ett kvitteringsmål.
Men i matchens slutskede, närmare bestämt den 88:onde matchminuten så kommer den, lagkaptenen Emil Ihrén visar vägen genom att sätta dit kvitteringsmålet, 2-2 på resultattavlan.
Det blir även slutresultatet och ÖBS tar revansch från att förra helgen tappat poäng i slutskedet.

ÖBS-Djurgårdens IF 2-2 (1-2)
Målskyttar ÖBS: Simon Borg, Emil Ihrén