Bandylördag på arenan

Imorgon, lördag, spelar både ÖBS damer och herrar hemma mot Umedalen. För båda lagen är det första gången de möts denna säsong.

Damlag

I en haltande tabell har Umedalen letat sig upp till en tredje plats i tabellen på 7 poäng efter fyra spelade matcher, ÖBS ligger på en fjärde plats i tabellen på samma poäng som Umedalen. ÖBS förlorade senast borta mot HAIK medans Umedalen vann borta mot Bollnäs.

ÖBS lagkapten Amanda Aldengård säger så här inför matchen:

– Kul med hemmamatch! Sist vi mötte Umeå förlorade vi med uddamålet så det klart att man är revanschsugen. Känslan i kroppen är god, och jag tycker jag får samma känsla från laget. Jag tror det blir en jämn och spännande match!

Herrlag

ÖBS kommer in i matchen obesegrade i de senaste fyra matcherna, där man inkasserat 6 av 8 möjliga poäng. Medan Umedalen har 4 raka förluster, men i senaste matchen var man på väg att sno åt sig poäng från topplaget Helenelund men tappade poängen i slutskedet.

Väderförhållanden ser väldigt bra ut inför lördagens matchen, så förhoppningsvis så slipper vi en repris av snömatchen från förra helgen.

Herrarna har avslag kl. 14.00 i helgens första match mot Umedalen.
Direkt efter herrarnas match, kl. 16.30, startar dammatchen.
Hoppas vi ses där!
Just det, GRATIS entré för ALLA!