Lärorik förlust mot Falu BS

Det blev förlust i ÖBS-herrarnas första match. En match där taktpinnen för det mesta hölls av Falu BS, men där ÖBS stundvis bjöd upp och höll en tät defensiv. Inför matchen har ÖBS gått ifrån tidigare års formation och gjort en del rockader i positionerna.

Den första halvleken börjar jämnt, utan några riktigt farliga målchanser från något av lagen. Efter 20-30 minuter börjar ÖBS tappa lite i defensiven och det egna spelet, något Falu BS inte är sena med att utnyttja, mot slutet av första har ÖBS släppt in 5 mål, något dråpligt mål, men i stort sett ett rättvist resultat. Ställningen i halvtid är 0-5.
Andra halvlek börjar med ett tidigt Falu BS mål genom en riktig kanon-hörna i nättaket, inte mycket Dennis kan göra på den. Efter den kallduschen är den andra halvleken i mångt och mycket lik den första, ÖBS håller jämn takt med Falu BS i första 20 minuterna, men det rinner iväg mot slutet. ÖBS har bud på några mål i den andra men lyckas inte peta dit bollen.
Slutresultatet skrivs till 1-9, ett resultat som kanske inte speglar hela matchen. ÖBS mål görs av Fredric Olofsson på hörna.

ÖBS-debutanter för dagen är Dennis i mål och Svante på vänsterhalven, Dennis med ett lugnt intryck och kallt huvud målkalaset till trots. Svante med ryss-takter som fått sin bandyutbildning från legendaren Misja Svesjnikov i Ljusdal. Mycket roligt att se dem i ÖBS-dressen. Albert kom tyvärr inte till spel då han åkt på en förkylning så sent som i torsdags och Joel var bortrest. Så nästa träningsmatch blir det fler ÖBS-debutanter!

Slutresultat: 1-9 (0-5)
Målskyttar ÖBS: 1-7, Fredric Olofsson