Järvsö Bandy – ÖBS Herr

Dagen börjar med domarstrul och sedan en 30 minuters försening innan matchen kan dra igång.

När väl matchen startar är det ÖBS som producerar och efter ca 15 minuter tar ledningen genom Martin Werner. Ledningen utökas sedan av Erik Redenius innan Järvsö i slutet av den första halvleken kan reducera. Resultatet är 2-1 i ÖBS favör när lagen går till halvtidsvilan.

Den andra halvleken börjar målsnålt och vi får vänta till den 70:onde matchminuten innan ÖBS utökar sin ledning till 3-1 genom Pelle Hoversjö.
Chanser för att helt stänga matcher finns för ÖBS flera gånger om, men istället så reducerar Järvsö genom en hörna i den 85:e matchminuten. I matchens absoluta slutskede så lyfter Järvsö in en boll i straffområdet som bedöms ta i hjälmen på en ÖBS-spelare och Järvsö får en straff. En straff som de kvittera på. Direkt efter kvitteringen blåser domarna av matchen.

Järvsö Bandy-ÖBS 3-3 (1-2)
Målskyttar ÖBS: Martin Werner, Erik Redenius, Pelle Hoversjö