Inför Västanfors vs ÖBS

Just nu sitter herrarna på bussen på väg till den sista matchen i detta dubbelmöte mot Västanfors. ÖBS har ett svårt utgångsläge inför matchen där man måste vända ett underläge med 8-4.Pressen har släppt från axlarna och nu har man istället allt att vinna i denna match.
 
Laget
ÖBS har från senaste hemmamatchen åkt på några skador. Dom som ÖBS tappat från hemmamatchen är Joakim Nordén (utgick i halvtid i den matchen) och Robin Nilsson. Båda med axelskador. Även spelade tränare Eric Molin tveksam inför matchen.
Vi pratade lite med assisterande tränaren Hasse Svärd om skadeläget.

Det är tråkigt att vi har två skador och en tveksam spelare, men vi har ett fullt gäng som är taggat till tusen och är ute efter revansch. Spelarna ser fram emot matchen med tillförsikt. Vi vill som vanligt vinna, det är vårt mantra. Vi SKA vinna!

 
Nästa fråga till “Hasse” är “Vad är nyckeln till att vända detta?”

Jobba hårt och att vi ska komma tillbaka till vårt spel som vi tappade i förra matchen. Vi kan mer än vad vi visade då. Det ska bli roligt att få chans till revansch!

Avslutande frågan. “Hur kommer playoff serien att sluta?’

Vi SKA gå vidare för vi vill vinna till varje pris!

Från förra matchen mot Västanfors kliver Tobias Ödmark in i truppen (Spelade andra halvlek i senaste matchen) och Patrik Eriksson. Martin Werner är med som reserv och är redo att hjälpa till om det skulle behövas.
 
Avslag på Västanfors IP är klockan 15:00 och kan ses på op.se