Inför ÖBS – Selånger: Del 2 av 3. Statistik inför säsongsavslutningen

Här kommer lite statisk inför säsongsavslutningen. 

ÖBS möter återigen Selånger för tredje och sista gången denna säsongen. Efter att man historiskt sett haft det tufft mot Selånger så har man i år vänt på den mörka trenden och ÖBS har gått segrande ur de två tidigare mötena denna säsong. Men det har inte varit någon dans på rosor dessa segrar utan det har varit två matcher som varit väldigt jämna och där ÖBS fått kämpa in till sista sekund för att få med sig alla poäng.
´
Utöver att man vänt på den mörka trenden mot Selånger genom att vinna två av två matcher mot Selånger så har ÖBS de senaste säsongerna en ljus trend i just den sista omgången. I de tre senaste säsongerna har man gått vinnande ur samtliga säsongsavslutningar. Däribland hittar vi fjolårets vinst mot Umedalen med hela 13-1.
                                                  ´
Tidigare möten
Matcherna mellan lagen har på senare tid varit målrika och de två senaste säsongerna har lagen mött varandra fem gånger. ÖBS har gått segrande ur tre av de matcherna , Selånger en match samt en oavgjord match. Målsnittet på de fem matcherna är tio mål per match. Förra helgens möte mellan lagen innehöll ännu fler mål en så, 13 mål gjordes när slutställningen skrevs till 7-6. ÖBS är även de lag som hittills gjort flest mål av lagen i division 1 övre Norrland. Så matchen på Lördag kommer med största sannolikhet även den bli en målrik historia, åtminstone om man ser till historien.