Inför helgens båda seriepremiärer

ÖBS herr- och damlag får förmånen att inviga säsongen 2022/2023 på hemmaplan och dessutom på samma dag, söndag 13/11. Damerna spelar sin match 11:30 och herrarna spelar sin match 14:15.

Herrar:
Herrarna ställs mot Skutskärs IF som återigen ställer upp med ett herrlag i seriespel, senast man egentligen spelade var säsongen 2019/2020 då man spelade i Bandyallsvenskan. Då Söråkers IF inte fick ihop en trupp på herrsidan så blev Skutskär erbjudna den vakanta platsen. Svårt att veta vad man kan förvänta sig från ett nygammalt lag med fina traditioner, men enligt säkra källor har man gjort ett gediget silly season-arbete och kommer att ställa upp med en slagkraftig trupp för divison 1.

Damer:
Damerna tar på söndagsförmiddagen emot Söråkers IF, en förening som fostrat många duktiga spelare på damsidan. Förra säsongen när lagen möttes blev det en förlust och en vinst för ÖBS, poängen var de första man plockade sedan återstarten av damlaget, vinsten kom på hemmaplan med 4-1. Söråker landade på en 6:e plats i tabellen med 11 inspelade poäng. Det kommer med största säkerhet vara en tight match, där våra tjejer, som växlat upp rejält jämfört med förra säsongen, kommer att gå för 2 pinnar!