Del 3 av 3 inför playoff: Spelartruppen

Nu närmar det sig första matchen i detta dubbelmöte. ÖBS kommer in till matchen med 4 raka segrar i bagaget.
Under årets säsong kan man se i statistiken att det funnits en stor delaktighet från hela spelatruppen i ÖBS. 14 olika spelare har hittat nätet och fått sitt namn skrivet i matchprotokollet. Andra siffror som också visar den stora delaktigheten är att 19 av de 21 spelare som använts i seriespelet har noterats för minst en poäng och att nio spelare har noterats för har tio poäng eller fler under säsongens 15 spelade matcher.

Spelarstatistik

En spelare att se upp för under dubbelmötet är Västanfors bästa målskytt denna säsong, deras nummer 23, Klas Nordström som har gjort 29 mål. Han har dock inte nått upp till de siffror som ÖBS skyttekung Karl Rimér-Högberg noterats för med sina 43 mål i seriespelet. Mest målgivande passningar i Västanfors med nio stycken har tre spelare gjort Robin Rebermark, Oliver Sundström och Jesper Granström. I ÖBS har Lukas Engholm noterats för flest assist med 13 stycken medan Simon Ehrström noterats för tolv målgivande passningar.
Nedan kan ni se statistik från samtliga spelare som representerar ÖBS i seriespelet denna säsong.
Untitled
Om knappt ett dygn är det avslag på Östersund Arena för den första playoff matchen mellan ÖBS och Västanfors. Hoppas vi ses på plats!