Andra raka för ÖBS herrar

ÖBS herrar gästades idag av Härnösands AIK på Östersund arena. Och laget följde upp gårdagens seger med en ny 2-poängare idag.
Matchens första 20-minuter var en spelmässigt underhållande historia. ÖBS hade bra kontroll och fart på både spelare och nystanet. HAIK ställde upp med ett lågt försvarsspel men ÖBS var effektiva och hade 3-0 redan efter 20 minuter. ÖBS hade även bud på 4-0 genom ett friläge som inte resulterade i mål. Istället gör HAIK 2 snabba mål och nerv i matchen igen efter 34 minuters spel. ÖBS hade här en mindre bra period och tränare Claes Jönsson tog lägligt timeout. Detta visade sig vara ett klokt drag. 4-2 direkt efter timeouten genom Emil Ihrén som fiskade ner en lyra från Anders Wingman.

Den andra halvleken böljade fram och tillbaka. ÖBS var mer tighta bakåt och HAIKs spel rycktes sönder något av utvisningar vilket ÖBS inte var sena att uttnyttja. Slutresultatet skrevs till 7-2.
Tvåmålsskytten David Millner avslutade målskyttet när han på klassiskt Ulf Dahlen maner nyttjade sin “kvart-i-två” skridskostil längs straffområdet och flippade in bollen i nätmaskorna.
4 av 4 poäng i helgen är förstås riktigt bra. Detta mot ett bra motstånd. Matchens lirare blev rättvist Jonas Brändholm i ÖBS och Alfred Skyttner HAIK.
Måkskyttar ÖBS: David Millner 2, Jonas Brändholm 2, Emil Ihrén 2, Patrik Eriksson 1