Trött man blir…

ÖBS HJa 7-2 i baken borta mot Karlsborg var inte vad ÖBS herrar hade räknat med. Matchen började bra med mål i andra minuten av Patrik Eriksson som enkelt gled igenom. Kvittering och sedan ledningsmål av Karlsborg tills Joel Portinson kvitterade på hörna. Därpå har ÖBS 3-2 inne vilket domarna missade trots ÖBS protester. Karlsborg lyckades hänga in ytterligare 2 mål före paus men ÖBS kändes  som att de fortfarande var med i matchen. Tyvärr kunde herrarna inte hålla ihop ett samlat och organiserat anfallsspel i andra utan det blev mest soloåkningar. Karlsborg var gänget med bästa lagsspelet och vann rättvist även om ÖBS kunde ha haft 3-4 mål till med lite tur på sin sida. Nu väntar 3 tuffa matcher mot seriens topplag Skutskär, Härnösand och Selånger.