FALL FRAMÅT FÖR ÖBS HERRAR TROTS FÖRLUST

26/1
Lördagens bortamatch mot Härnösand började inte bra med mål i baken i första minuten efter en korthörnevariant. Pinsam domarinsats gav Haik en tvivelaktig straff som de gjorde 2-0 i 15min. Domarna släppte sedan årets klaraste offside och 3-0 var ett faktum. Hur som helst så visade Öbs tålamod och Emil Larsson fick en straff med sig som Patrik Eriksson tyvärr sköt utanför. Öbs tidigare tveksamma försvarsspel var idag klart bättre. En bit in i andra så revanscherade Patrik sig och gjorde 3-1 efter en genomåkning. Nu märktes att Haik blev lite stirriga och 3-2 hängde i luften men Haik lirkade in 4-1. Joel Portinson hängde sedan in 4-2 och hade strax efter en klar stolpträff. I slutet av matchen så lyckades Haik sätta slutresultatet 5-2. Summerar man andra halvlek så var den helt klart Öbs som spelade klokt och lugnt. Domartrion lyckades hitta fem utvisningar för Öbs och två för Härnösand. Haik vann hörnorna med 11-5. Bra jobbat gubbar detta tar vi med oss till nästa match som är hemma mot Umeå nästa lördag.