VINST MOT RÄTTVIK!

Den som väntar på något gott…
Femte hemmamatchen för säsongen blåstes igång av domare Widmark kl 13:15. Klockan hann bara bli 13:16 innan gästerna var oförskämda nog att ta ledningen.
ÖBS kvitterar genom Emil Larsson efter sjuminuters spel. Rättvik gör ytterligare två mål innan Johan Nordin dunkar in en straff bakom Rättviks målvakt. Halvtidsresultat 3-2.
Efter pausen tar ÖBS tag i taktpinnen och sätter en högre press på Rättvik. Det ger utdelning i 50e minuten när Janne Holmbom kommer runt på kanten och vispar in kvitteringen, 3-3. Efter ytterligare 5 minuters spel tar ÖBS ledningen när Johan Nordin spelar in en boll från kanten till Emil Larsson som lyfter upp bollen i nättaket.
Rättvik tar timeout men de har svårt att komma till några farliga lägen och det känns som ÖBS har kontroll på tillställningen.
Efter 71 minuters spel prickskjuter Måns Hagelin in 5-3. Rättvik gör ett sista försök med tio minuter kvar då dom flyttar fram laget och sätter press, men det resulterar inte till några större farligheter.
Två sköna poäng och glada miner i omklädningsrummet efter matchen. Stort plus till hela laget som krigar och visar en härlig vilja hela matchen igenom.
ÖBS – Rättvik 5-3
Mål ÖBS: Emil Larsson x2, Måns Hagelin, Janne Holmbom och Johan Nordin.