Vinst mot Rättvik

Idag tog ÖBS ett stort steg framåt. Dels resultatmässigt men framförallt spelmässigt, både offensivt och defensivt.
Första halvlek var något tillknäppt och ÖBS ägde mycket boll. Matchens första mål kommer inte förrän ca 35 minuters spel då Alfred Skyttner pillar in bollen i maskorna efter en snabb frislagsvariant. 0-1 står sig till halvtidsvilan.

I andra halvlek kommer ÖBS ut med bättre fart och mer fantasi, vilket resulterade i fler mål och många målchanser. 2-0 gör Eric Molin med ett skott vid straffområdeslinjen efter ett fint anfall med många delaktiga. Rättvik reducerar efter slarv i försvaret. ÖBS höll Rättvik på avstånd och Rättvik skapar inte speciellt många målchanser.
ÖBS går sedan upp till en 5-1-ledning.
3-1 skott utifrån av Robin Nilsson.
4-1 Oliver Nilsson på hörna.
5-1 Eric Molin, kopia av 2-0 målet.
Rättvik reducerar till 5-2 efter ytterligare slarv i försvaret som leder till en hörna som något turligt studsar in.
Robin Nilsson avslutar målskyttet och fastställer slutresultatet till 6-2.
En väl genomförd match mot ett bra motstånd. Lite bättre skärpa och noggrannhet så kommer det att se ännu bättre ut.
Nu laddar gubbarna om för match mot norska NTNUI Bandy nästa söndag kl 14:30 hemma på Staaren savka.