Vinst i säsongsavslutningen!

ÖBS tog ledningen på frislag i 6e minuten genom Johan Nordin.

1-0 stod sig till 39e matchminuten då ÖBS får en straff. Janne Holmbom förvaltar straffen väl, 2-0.
Innan halvtidsvilan reducerade Broberg till 2-1 efter en hörnvariant.
ÖBS spelade ett tight försvarspel och Broberg hade svårt att komma till farliga målchansen. Andra halvlek börjar på samma sätt och i 50e minuten dunkar Robin Nilsson in en hörna och utökar ledningen till 3-1.
Matchen står och väger och Broberg försöker trycka på, men det dröjer till den 73e minuten innan reduceringen kommer, 3-2.
Broberg tog tag i taktpinnen men ÖBS försvarar sig bra och går på snabba omställningar. Istället för en kvittering så utökar återigen Robin Nilsson ledningen efter ett frislag 35-40 meter från mål.
Broberg fortsätter att trycka på och har både stolpträff och en boll på linjen innan dom till slut lyckades skjuta in en hörna efter 80 minuter, 4-3.
10 minuter kvar och vittring för Broberg. Både publik och spelare kände nog en viss nervositet, men ÖBS reder ut stormen och kan kontra in spiken i kistan, 5-3.
Glada miner och oerhört skönt att avsluta säsongen med en vinst. Extra plus till tremålsskytten Robin Nilsson och Linus Jönsson som storspelade i backlinjen.
ÖBS – Broberg 5-3
Målskyttar: Robin Nilsson 3, Johan Nordin 1, Janne Holmbom 1.