VICTOR JOHANSSON KLAR FÖR ÖBS!

ÖBS har under förra veckan gjort klart med Victor Johansson.
Victor har tidigare erfarenheter av allsvenskt spel när han representerade Peace & Love (numera Borlänge bandy) samt Skutskärs IF.


Varmt välkommen till ÖBS Victor, hur känns det?
– Tack så mycket! Det känns bra och spännande att testa på någonting nytt.

Vart på bandyplanen trivs du som bäst?
– Haha, det var en bra fråga! Från grunden är jag mittfältare men blev på bandygymnasiet i Sandviken omskolad till back/libero. Jag har spelat lite på alla positioner och är inte rädd för att testa på ytterligare någon ny. Jag spelar där tränaren vill ha mig och att det känns bra för mig själv.

Vad skulle du själv säga är dina styrkor som bandyspelare?
– Mina styrkor på planen är att jag är fysisk, har bra skridskoåkning, besitter en bra spelförståelse och passningsklubba. Sen har jag en rätt hygglig bössa emellanåt, haha

Vad har du fått för bild av ÖBS?
– Bilden jag fått av Östersunds BS är att de är en förening som vill framåt och utvecklas! De har många spännande idéer och är väldigt seriösa med sina mål och vet vad de vill. Sen är de väldigt måna om sina spelare, bra gemenskap och ett gött gäng helt enkelt.

Vad är din personliga målsättning inför kommande år?
– Mina mål med kommande säsong är att kunna bidra med det jag kan och lära mig av de andra i laget då det fortfarande finns mycket att snappa upp. Kommer även lära mig att bli mer självständig då jag flyttar hemifrån Sandviken, så det blir en omställning men jag är taggad!

Då tackar vi så mycket för det och ser med förväntan mot att se dig på isen till vintern.
– Tack själv! Ja det kommer bli riktigt roligt i vinter!