Utmärkelser 21/22

Årets Ledare – Gustaf Tanghöj

Har som ledare klivit fram och tagit mer ansvar under säsongen. Har med trygghet visat på fint bemötande med barnen i centrum.  Bidrar också till en skön atmosfär på och vid sidan av planen.

Årets Damspelare – Wilma Nilsen

Wilma har under året varit ett föredöme med sin inställning och sitt engagemang i föreningens aktiviteter på och utanför planen. Genom ett aktivt och engagerat deltagande på träningspassen har hon växt till en viktig kugge i ÖBS lagbygge inför framtiden. Redan i år har Wilma visat att hon är en blivande storskytt och målgörare. Hon har också utvecklat sitt defensiva spel och bidragit till att laget utvecklat sitt försvarsspel. Har under året tagit en ledande roll i omklädningsrummet där hon är en glädjespridare med säker musiksmak. Vi ser inget stopp för Wilmas möjligheter att utvecklas som bandyspelare och är övertygade om att hon kommer att vara med och leda laget mot nya framgångar.

Årets Damjunior – Sara Svensson

Med nyfikenhet och engagemang har Sara kastat sig in i en sport som hon inte provat tidigare. Hennes träningsflit och lyhördhet har medfört att hon har utvecklat både skridskoåkning och bandyförståelse på mycket kort tid. I början på säsongen svarade hon alltid ”förvirrad” på frågan hur det var att spela match som mittfältare. Den känslan avskräckte henne inte när hon fick frågan om att spela på en helt annan position.

Eftersom Sara aldrig duckar för en utmaning ställde hon sig mellan stolparna på en seriematch efter endast en träning som målvakt. Det dröjde inte länge innan hon fick pris som matchens lirare. Sara har visat vilken lagspelare hon är när hon utan tvekan har växlat mellan målvakts- och utespel under sitt debutår. Vi ser stor potential för Saras utveckling som bandyspelare oavsett position på planen, och övertygade om att hon kommer att fortsätta utvecklas.

Årets Herrspelare – Simon Borg

Med höga förväntningar på sina axlar har Simon Borg levererat sedan första träningspasset. Simons professionella inställning  och kärlek till bandyn gör honom till en mycket bra förebild både för sina egna lagkamrater samt för de yngre förmågorna inom föreningen.

Simons känsliga handleder, vassa passningar och enorma spelförståelse är de spetsegenskaper som sticker ut i hans verktygslåda. Simon har även förmågan att göra sina lagkamrater mer delaktiga i spelet då hans sätt att spela bandy är ödmjukt och publikfriande. Kort och gott, Simon är en riktigt bra lirare.

ÖBS Hjärtat – Emilia Westh

Emilia är som peran, i föreningen är hon en ingrediens till allt och alla.

Under året har du tränat, entusiasmerat, administrerat och spelat i damlaget. Emilia är outtröttlig i sitt arbete för att laget ska ha de allra bästa förutsättningarna och håller ihop gruppen på ett fantastiskt sätt, samtidigt som du får varje individ att känna sig sedd.

En ÖBS profil och en förgrundsfigur för nyfikna skridskobarn, och tacksamma föräldrar.

Några ord som beskriver Emilia: Kämpe, stort hjärta, stor vilja, stjärna, alltid glad och hjälpsam.