Seger i seriepremiären!

ÖBS startar säsongen 2020/2021 på bästa tänkbara vis. Storseger hemma på Östersund arena där slutresultat tillslut skrevs till 10-1 mot Vox Bandy.

Åtta minuter in i matchen öppnade Tobias Ödmark målskyttet på hörna och bara tre minuter senare hade två ytterligare bollar till hunnit passera Vox målvakt och resultatet var 3-0, detta efter mål av lagkaptenen Karl Rimér Högberg och nyförvärvet Simon Brusén. När domaren blåste i pipan och förkunnade att första halvlek var över skrevs ställningen 6-1. Ödmark hade fördubblat sin målskörd genom ett 4-0 mål i den 20:onde matchminuten och lagkapten Rimér Högberg hunnit med att bli både straffsumpare och hattrickskytt. Edsbyn reducerade sedan i den sista spelminuten i den första halvleken.

I den andra halvleken lyckades Vox aldrig hitta något nytt reduceringsmål utan målen gjordes istället av hemmalaget. Målskyttar i den andra halvleken var Rimér Högberg som genom sitt nya hattrick kom upp i sammanlagt sex stycken denna match och Emil Ihrén som fastställde slutresultatet till 10-1.

Nästa match är på bortaplan där ÖBS gästar IFK Rättvik U. Matchstart är 14:00 Söndag 15/11.

Hörnor: 17 – 7
Skott på mål: 15 – 4