Östersunds BS-Karlsborgs BK 6-3

 
Inför lördagens toppmöte i div 1 övre Norrland så låg ÖBS på en andra plats i tabellen medan Karlsborg låg på en tredje plats och hade chans att gå om ÖBS vid seger. Det bjöds även på storpublik i samband med säsongens andra hemmamatch, ett nytt publikrekord, där cirka 300 personer var på plats för att se toppmötet. I samband med matchen så arrangerade ÖBS tillsammans med ICA maxi barnens dag, där det bjöds på bland annat varmkorv och lördagsgodis. Det fanns även fin besök på plats i form av Birger.
 
Matchen började jämnt och efter första halvlek var resultatet 2-2 där ÖBS två gånger om kommit tillbaka från underläge efter mål från Martin Werner, som gjorde sitt första mål för säsongen, och Oliver Nilsson. I den andra halvleken tog Karlsborg återigen ledningen genom Pontus Bergdahl men efter de tog ÖBS över och efter fyra raka mål skrevs slutresultatet till 6-3. En härlig seger för ÖBS som krymper avståndet till serieledarna Haparanda och ligger nu endast tre poäng bakom med en match mindre spelad. 
Nästa helg är det dags för hemma match igen. I årets sista match står Selånger för motståndet.
 
Målskyttar:
ÖBS: Martin Werner 2, Karl Rimér-Högberg 2, Oliver Nilsson 2
Karlsborg: Robin Larsson 2, Pontus Bergdahl 1
ÖBS vill tacka ICA Maxi för samarbetet kring Barnens dag i samband med dagens match som hjälpte oss att ta ett nytt publikrekord på Östersund arena.