ÖBS kryssade mot Selånger

Det bjöds på frejdig bandy idag på Östersund Arena när obesegrade Selånger SK var på besök. Spelmässigt ägde ÖBS mer boll samtidigt som Selånger var i förarsätet målmässigt matchen igenom. Målsnålt och 1-2 underläge i paus förvandlades till en målkavalkad i den andra halvleken. Selånger rinner ifrån till 2-5 efter 51 minuters spel och ridå skulle man kunna tänka sig. ÖBS reste sig dock med hjälp av 140 sjungande ÖBS-are på läktarna. Erik Nilsen och Alfred Skyttner gör ett mål vardera vilket gav ställningen 4-5 efter 75 minuters spel.

Därefter svängde det åt båda håll med Selånger i fortsatt ledning. Med ställningen 6-7 i den 91:a matchminuten tilldöms Selånger en straff som dock blir resultatlös. Slutet av matchen blir nervkittlande och mycket rättvist så får Alfred Skyttner sista ordet när han distinkt fastställer slutresultatet till 7-7 i den 93:e matchminuten. Skyttner har verkligen hittat målformen vilket han visade idag med sina tre mål.
Sammanfattningsvis så var detta en riktigt trevlig match med två bra lag där oavgjort får ses som ett rättvist resultat sett över 90 minuter.
ÖBS-Selånger 7-7 (1-2)
Målskyttar ÖBS: Alfred Skyttner 3, Emil Ihrén, Erik Nilsen, Oliver Nilsson, Patrik Eriksson.
Bild: Fredrik Sjölund ÖP