ÖBS kryssade borta mot Selånger

ÖBS spelade idag match borta mot alltid starka Selånger SK. Ett för dagen decimerat ÖBS hade på förhand alltså tuffast tänkbara nöt att knäcka på Gärdehov i Sundsvall. Och man nådde nästan hela vägen.
Selånger hade mycket av spelet men ÖBS var laget som målmässigt var i förarsätet. 0-1 kom efter 41 minuter genom Emil Ihrén. Patrik Eriksson tryckte in 0-2 efter 72 minuter på hörna. Selånger reducerar kort därefter och på lagets 18:e hörna kom också kvittering med 3 minuter kvar av ordinarie matchtid. 2-2 slutar matchen och ÖBS gör en gedigen laginsats.

Kvitteringen kom genom tidigare ÖBS-aren Karl Rimér Högberg som säger så här om den delade poängen:
– Inte helt orättvist. Det var en knepig match.
ÖBS målvakt Pontus Magnusson kommenterar matchen så här:
– En riktigt stark laginsats av oss. Selånger hade mest boll men vi försvarar oss bra och går på kontringar.