ÖBS Herr – Umedalen

I det fina bandyväder som de bjuds på så tog ÖBS tag i taktpinnen direkt och efter åtta minuter var ställningen 2-0.

Hemmalaget gick sedan vidare till 6-0 efter att Erik Redenius gjort mål och såg ut att ta med sig en komfortabel ledning till halvtid men med två snabba mål i slutskedet av den första halvleken av Umedalen så levde matchen på nytt.

Efter pausen kontrollerar hemmalaget matchen hela halvleken ut och slutresultatet skrivs tillslut till 10-2 och herrarna får med sig en skön känslan över kommande två träningsveckor.

Nästa match är om två veckor då ÖBS får resa ner till Stockholm för dubbelmöte mot de två topplagen Helenelund och Gustavsberg.

ÖBS-Umedalen 10-2 (6-2)
Målskyttar ÖBS: Pelle Hoversjö x3, Fredric Olofsson x2, Simon Borg, Lucas Engholm, Simon Brusén, Viktor Ladänges, Erik Redenius