ÖBS avslutade säsongen i dur

I ett snöigt Östersund spelade ÖBS herrar idag säsongenssista match. Detta hemma mot Härnösands AIK. Innan matchen startade hölls en tyst minut för att hedra minnet av bortgångne Ingolf Hägg. Ingolf var med och startade ÖBS 1974 och var föreningens förste ordförande.SofiaSörlin_Bandy_ÖBSHAIK_24.02.18_-8
Matchbilden blev som väntat med tanke på det kraftiga snöfallet. Det var svårt för båda lagen att få till något ordnat spel längs isen och det mesta handlade om lyrbandy. 1-0 ledning i halvtid.
I den andra halvleken avtog snöfallet något vilket ÖBS var bäst på att uttnyttja. Målen trillade in med jämna mellanrum och det blev tillslut en stabil hemmaseger med 7-1

En riktigt skön avslutning på säsongen som varit ett stort fall framåt i jämförelse med tidigare år. Enligt säkra källor som redaktion varit i kontakt med är lagbygget redan på gång inför nästa säsong. Mer information lär komma framöver.
Det vi redan vet är att Anders Wingman nu tackar för sig och lägger skridskorna på hyllan. “Nybba” har spelat imponerade 21 säsonger i ÖBS A-lag och 2 säsonger i Härnösands AIK. Extra skönt då förstås att få avsluta karriären med en vinst.
ÖBS-Härnösand 7-1 (1-1)
Målskyttar ÖBS: DavidMillner 2, Erik Risby, Emil Ihrén, Tobias Ödmark, Martin Jansson, Johan Nordin.
https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=22207
Text: Holmbom
SofiaSörlin_Bandy_ÖBSHAIK_24.02.18_-21