Målkalas och ny vinst!

Lördagens match mot Umedalen blev återigen en målrik historia fylld med bandygodis.
Efter 6 minuter inleddes målskyttet av Tobias Ödmark som smackade upp en hörna i nättaket. Därefter rullar målen in med jämna mellanrum och halvtisresultatet skrivs till 6-1 till ÖBS fördel.
I andra halvleken växlar ÖBS upp och målen haglar ännu tätare än i första. Slutresultatet skrivs till 18-2. Noterbart är att Karl Rimér Högberg gjorde hattrick i hattrick och hittade nätmaskorna hela 9 gånger!

En bra genomförd match där alla är delaktiga och sätter lagkompisar i drömlägen. Det fick vi prov på från bland annat Lucas Engholm, Simon Ehrström, Eric Molin och Robin Nilsson. Kul också att vår amerikan Zack Wynne gjorde en stabil insats mellan stolparna med stöd från familj och vänner på läktaren.
Två pinnar och en bra målskillnad in på kontot i jakten på kvalspel.
ÖBS – Umedalen 18-2
Mål ÖBS: Karl Rimér Högberg x9, Lucas Engholm x2, Erik Nilsen x2, Robin Nilsson, Emil Ihrén, Joakim Nordén, Lucaz Söderberg, Tobias Ödmark