Inför Selånger – ÖBS

Imorgon, lördag, klockan 13.15 är det avslag mot SSK på Gärdehov.
Truppen inför lördagens match är spikad av tränare Eric Molin och vi får se ett nytt ansikte i ÖBS-tröjan. Under de sista dagarna innan transferfönstret stängde 15 januari skrevs Johannes Tonelid över till ÖBS. Johannes är 25 år, kommer från Oskarshamn och har BK Bore som moderklubb. Han gick bandygymnasium i Nässjö och hann dessutom med att göra ett antal Allsvenska matcher med Nässjö. Johannes har tränat med ÖBS sen i början av januari och det ska bli oerhört spännande att se honom på bandyplanen.
Läget är följande inför säsongsavslutningen:
ÖBS har två matcher kvar (SSK borta imorgon och SSK hemma nästa helg). ÖBS leder serien i skrivande stund, men skuggas av Karlsborg som ligger en poäng bakom med en match mindre spelad. För att ÖBS ska vinna serien behöver ÖBS vinna sina matcher två matcher mot Selånger, samtidigt som Karlsborg måste tappa poäng i någon av sina avslutande matcher (Söråker borta, Umedalen borta och Haparanda hemma). Ett oavgjort resultat i sista omgången mot Haparanda samtidigt som ÖBS vinner sina matcher innebär att ÖBS blir seriesegrare. MEN, Haparanda lurar i vassen och är inte avhängda. Snacka om getingbo!?
Det finns gott om platser kvar på bussen. Vill du följa med så åker du gratis. Avresa 08:30 och hemkomst ca 18. Maila till info@ostersundbandy.se för att reservera en plats.