Inför helgens matcher

Damlaget

Nu på lördag är det återigen dags att ta sig till Östersund Arena då ÖBS damer tar emot Kalix.
Senast ÖBS mötte Kalix var på bortaplan i november, en match som ÖBS avgjorde på tilläggstid då man vann med 1-2.
Nu väntar alltså ett spännande returmöte och väderprognosen visar på perfekta förutsättningar för bandy.

ÖBS tränare Janne Holmbom säger så här inför matchen:
– Kul med match igen som jag tror kommer bjuda på bra och spännande bandy. Känslan i laget är bra och tjejerna är laddade.

Matchstart: Lördag kl. 15.00. För er som inte kan ta er till arenan så kan ni följa matchen via elitrapport eller appen Bandygrytan.

Herrlaget

Ett revanschsuget herrlag kommer till spel under söndagen mot ett välbekant motståndarlag i form av Selånger. Förra helgens tuffa dubbelmöte har gjort sig påmind under träningsveckan och sjukdomar har börjat smyga sig på, men vi håller tummarna att samtliga spelare ska vara tillgänglig till söndagens match.

Lagen har möts en gång tidigare denna säsong då vann ÖBS med 9-5. Om man tar ett titt tillbaka i historieböckerna så kan vi se att ÖBS vunnit de fem senaste matcherna när lagen ställts mot varandra. Senaste hemmamatchen mot Selånger spelades 2 januari 2022 och den slutade i en hemmavinst med 6-3, noterbart är att lagkaptenen Emil Ihrén gjorde två mål i den matchen.

Matchstart: Söndag kl. 12.00. För er som inte kan ta er till arenan så kan ni följa matchen via elitrapport eller appen Bandygrytan.

Vi hoppas ni kan vara på plats under helgen och stötta våra lag!