Herrlaget avslutar säsongen med 3p

Då var säsongens sista matcher färdigspelade även för herrlaget.
Det slutade med tre av fyra möjliga poäng. Den första matchen under helgen spelades borta mot Umedalen, en match där slutresultatet skrevs till 3-3, efter att Umedalens målvakt storspelade i målet och räddat en handfull klara målchanser för gästerna.

Umedalen-ÖBS 3-3 (1-2)
ÖBS målskyttar: Emil Ihren, Erik Nilsen, Fredrik Olofsson

På söndag var det istället dags för hemmamatch, Kalix U stod för motståndet i säsongens sista match. Ett Kalix som kom till spel med enbart 9 utespelare och en målvakt denna söndag. ÖBS tar tag i taktpinnen direkt i matchen och efter halvtimmen spelade visar resultattavlan 6-0 till hemmalaget, där Lucas Engholm varit mest delaktigt med sitt mål och tre assist. Efter halvtimmen spelad slår hemmalaget av på tempot och de drar gästerna nytta av och reducerar två gånger om innan den första halvleken är färdigspelad. Under den andra halvleken hinner de bli lite nervös då Kalix som närmast jobbar sig till ett tre målsunderläge vid ställning 7-4. Men slutresultatet skrivs istället till 10-5 och en avslutande hemmaseger är ett faktum.

ÖBS-Kalix U 10-5 (6-2)
ÖBS målskyttar: Fredrik Olofsson x3, Simon Brusén x3, Emil Ihren x2, Lucas Engholm, Viktor Ladänges