Första målet på hemmaplan

Ny match, ny möjligheter.

Inför söndagens match mot Rättvik hade damerna pratat om att det nu var dags att starta en match så som de avslutat alla andra. Och det var precis det de gjorde.

Dock tar Rättvik, som har otroligt duktiga skridskoåkare och ett imponerande bandyspel, ledningen i sjätte minuten. Men bara 6 minuter senare slår Hanna en lyra som Amanda åker sig fri på och första målet på hemmaplan är ett faktum!

Rättvik fortsätter forcera men tack vare många fina räddningar av Millan (bland annat två straffar) och bra styrning av laget så är resultatet bara 1-4 i halvtid.

Resultatet håller i sig en bit in i andra halvlek tills orken tar ut sin rätt för damerna och Rättvik kan dra ifrån. Slutresultatet blir 1-10 men laget har redan börjat ladda för nästa match i Bollnäs 12/12.

Hela matchen kan ni se genom att klicka här!