Årets pristagare

ÖBS Hjärtat – Anna-Sara Carlsson

Anna-Sara har med stort driv och engagemang jobbat för en bra utbildnings- och utvecklingsmiljö för barn och ungdomar i föreningen. Hon har under året startat upp ett ungdomsråd där våra unga får lyfta fram sina tankar och idéer och får möjlighet att påverka de beslut som berör dem.
Anna-Sara är en eldsjäl som utöver sin egen satsning i damlaget verkar för föreningens bästa på alla plan.

Ledare – Jan-Örjan Holmbom

Han har tillbringat många timmar på arenan i år. Med nya övningar och åkvägar och föreningens största taktiktavla har han tillsammans med sin finske kollega och “Snöret” förvandlat laget till ett lag att räkna med i toppen av sin serie.
Priset till årets ledare går till “Bandyprofessorn”

Damsenior – Emma Fondse

A professional player with a great desire to always improve, she has become more and more complete during the season.
Humble and joy spreader since day one, she showed us all that bandy is really fun.
With her speed and technical skills has she been involved in taking the BÖSET to new heights and believe me her future looks really bright.
She came in a caravan and quickly showed that she was the best in town.
Finally…Emma it has been an honor to have you in the team and Östersund.

Herrsenior – Jonas Wiik

Denna utmärkelse går i år till en spelare som tagit enorma kliv i sin utveckling som bandyspelare. Från att förra året vara in och ut i matchtruppen till att detta år verkligen cementerat sig själv som en klippa att luta sig mot i startuppställningen.
Jonas är en spelare som alltid sätter laget före sig själv, som är ambitiös i sitt bandyutövande, som är träningsvillig men framförallt är han en fantastiskt uppskattad lagkamrat som alltid vill andra väl.
I år där många sjukdomar och skador har härjat och ställt frågetecken till ledarstaben så har Jonas spelat samtliga matcher och knappt missat en enda träning. Jonas har även fått rycka in som kapten när det har behövts och gjort det med stor självklarhet.

Årets ledare tillsammans med övriga ledarstaben i damlaget.
Ilkka Kemppainen, Jan-Örjan Holmbom, Zoe Trender