SKUTSKÄR VINST 6-1!

Lördagens hemmamatch slutade med klara 6-1 till Skutskär men visar kanske inte matchbilden. Öbs gjorde två misstag i första halvlek vilket bollsäkra Skutskär enkelt snappade upp och gjorde mål genom kontringar. 0-3 kom …efter straff för att en Öbs;are låg ner och spelade i straffområdet. Öbs hade ett tryck på Skutskär när man reducerade till 1-4 i andra halvlek och Skutskär blev stressade. Resten av andra halvlek blev Hawaiibandy då båda lagen låg på och var anfallsvilliga. Hur som helst så gjorde Öbs en bra match försvarsmässigt då Skutskär egentligen bara gjorde två spelmål utifrån egen förmåga. Nästa lördag kl 15.00 möter herrarna i säsongens och historiens sista herrmatch på gamla Odenvallen! Målskyttar Öbs Simon Karlsson Målskyttar Skutskär; Fredrik Åkerlind, Erik Sjölinder, Anton Lindberg 2 mål vardera. Hörnor; 9-8 Straffar 0-2 Utvisningar 40 min resp 20