PATRIK ERIKSSON RÄDDADE ÖBS HERRAR!

Omstart efter juluppehåll i norrettan då ÖBS herrar mötte Karlsborg. Båda lagen något reducerade pga sjukdomar och skador men Odenvallen bjöd på härliga förutsättningar med 2 minusgrader och vindstilla. Karlsborg började som de brukar med hög press och många gubbar framåt och ÖBS lämnade knappt straffområdet de första minuterna. Glädjande då att Emil Larsson hängde 1-0 i den sjätte minuten så att det lättade. Karlsborg kom dock tillbaka starkt och kvitterade för att sedan ta ledningen med 2-1. Då vaknade ÖBS till liv (vårt fredagskvällssnack gav frukt) vände och hade en 4-2 ledning i halvtid. Karlsborg åt taggtråd i halvtid och tog kommandot och hängde in 4-3 men strax efter snappade ÖBS veteran Mattias Myhr upp en felpassning i backlinjen och hängde snyggt 5-3, klart eller? Nädå, Karlsborg kom verkligen tillbaka och utnyttjade ÖBS långa lag för att både kvittera och ta ledningen med 5-6 med sju minuter kvar – ridå. Då visade Patrik, trots att han både spytt under matchen och slitit av en nagel på handen, sin järnvilja och drog igenom fem Karlsborgare för att åkande på trekvart hänga kvitteringen 6-6! Sammanfattningsvis en underhållande och snäll match på Vallen med följande statistik: – Utvisningar 10 min vardera – Hörnor 9-15 – Målgörare ÖBS Patrik Eriksson 2, Emil Larsson 2, KarlOlov Högberg och Mattias Myhr – Målgörare Karlsborg Alexander Mardakin 2, Robin Alamaa, Jonas Lundström, Anton Hellman, Emil Willberg _D3S7279