SELÅNGER TOG POÄNGEN!

Öbs herrar satsade på att säcka ihop med laget mot spelskickliga Selånger och satsa på kontringar. En bra genomförd taktik i första halvlek där ett frustrerat Selånger inte kom någonstans och lagen gick till halvtidsvila med 1-1 efter Öbs kvittering av Patrik Eriksson. Mindre nöjda blev herrarna då Selånger i andra halvlek lyckades hänga två mål vilket innebar 1-3 ledning. Nu var Öbs tvungna att öppna upp sig och satsa mer offensivt vilket skridskosnabba Selånger nyttjade och petade in mål efterhand genom Öbs långa lag. Joel Portinson reducerade till 2-7 slutligen efter att tidigare lyft ett friläge i ribban. Öbs tar med sig sin starka första halvlek till kommande lördags hemmamatch mot serietvåan Skutskär. Hörnstatistik 1-20! Utvisningar 10-20, målskyttar Öbs Patrik Eriksson, Joel Portinson.