Söråker – ÖBS

Förlust borta mot Söråker

ÖBS damer spelade idag borta mot Söråker, en match som hemmalaget vinner med 4-2.
ÖBS kom till spel utan avbytare då flera spelare insjuknat under helgen, vilket förstås också innebär en del taktiska justeringar.
I den första halvleken har ÖBS svårt att få grepp om bollen och drar även på sig 3 straffar vilket ger full pott för Söråker som går till en 3-0 ledning i halvtid.

I andra halvleken lyfter sig ÖBS markant och är mer rejäla i det mesta ute på planen.
ÖBS reducerar genom Emilia Westh på straff i den 75:e minuten innan Söråker gör 4-1 och därefter reducerar ÖBS ytterligare en gång genom Stella Paulsson i den 89:e minuten.

4-2 med ett par minuter kvar, vilket också blir slutresultatet där ÖBS gör en bra slutforcering som tyvärr inte når hela vägen fram idag.

ÖBS tränare Ilkka Kemppainen säger så här efter matchen:

– Vi lyfter oss i andra halvlek, spelar rejälare och sätter högre press. Tjejerna jobbade hårt även om det saknades avbytare. Även om man inte kan vara nöjd med en förlust, man vill ju alltid vinna, så tycker jag att vi sliter och skapar många bra lägen.

Söråker-ÖBS 4-2 (3-0)
Målskyttar ÖBS: Emilia Westh, Stella Paulsson

Damlaget riktar ett stort tack till Trönderbilene som sponsrade med buss till Söråker.
Även ett stort tack till Adrian som körde tjejerna tryggt och säkert, både dit och hem!